Budapest, 3. számú választókerület képviselőjelöltje
Archívum
2013. december 15.

A lakosság anyagi helyzetén érdemben javított a rezsicsökkentés – jelentette ki Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára a rezsicsökkentés első évének eredményeit értékelő sajtótájékoztatón 2013. december 15-én, Budapesten. 2012. december 15-én jelent meg a villamos energia, a földgáz és a távhő végfogyasztói árak 10 százalékos mérsékléséről szóló kormányhatározat.

2013. december 05.

Budapest, 2013. december 5., csütörtök (MTI) - Fónagy János szerint a Jeremie program hatékony eszköze a hazai kisvállalkozások fejlesztésének. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára erről a kkv-k fejlődését segítő európai uniós forrásokról rendezett konferencián beszélt csütörtökön Budapesten.

2013. november 05.

November 1-jével 11,1 százalékkal csökkent a lakossági gáz, az áram és a távhő ára – ezáltal, illetve a közműszolgáltatások díjainak korábbi mérséklésével egy kétgyermekes család évente akár 100-120 ezer forintot is meg tud takarítani rezsikiadásaiból. A rezsicsökkentés részleteiről Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára nyilatkozott lapunknak, aki kerületi kötődéseiről is beszélt annak kapcsán, hogy a Hegyvidéken lesz képviselőjelölt a jövő évi országgyűlési választásokon.

 

fidesz.hu kormany.hu hegyvidek.hu masodikkerulet.hu