Budapest, 3. számú választókerület képviselőjelöltje
Hírek
2016. november 18.
A közlemény szerint a partnerségi megállapodás keretében a MÁSZ szakmai tapasztalataival hozzájárul ahhoz, hogy hatékony intézkedések születhessenek az energia- és klímapolitikával, a környezetvédelemmel, az üzemanyagokkal és a bio-üzemanyagokkal összefüggő területek szabályozásával és működésével kapcsolatban.
2016. november 09.

Az ünnepségen Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára kiemelte, a társaság jó viszonyt ápol a magyar cégekkel, beszállítókkal: 1400 termékükből közel 800-at magyar cégek állítanak elő. A beruházással Veszprém, amely néhány hónapja nyerte el a befektetőbarát település címet, még tovább fejlődik, mint a régió meghatározó ipari, kereskedelmi és logisztikai központja - tette hozzá.

2016. szeptember 16.
Nem pártpolitikai, hanem nemzeti ügy az október 2-ai népszavazás, amely Magyarország jövőjéről szól – mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára szerdán Szolnokon, a Védjük meg Magyarországot! című sajtótájékoztatón, egy fórum előtt.
2016. május 19.

Most már egy helyen lehet elintézni minden olyan ügyet, ami a kormányhivatal kerületi hivatalának hatáskörébe tartozik. A Széll Kálmán térről elköltöző okmányiroda ugyanis kormányablakként nyílt újra a Kiss János altábornagy utca 31–33/a szám alatt, ahol a hatósági és gyámügyi osztály is helyet kapott.

2016. február 26.

Eltörölhetik a taxizás hatósági árait, nem tiltják le az Uber-appot, és nem is fogják elvenni az uberes sofőrök autóit, de a beilleszkedést mindenképp elvárják a cégtől, mondja Fónagy János NFM-államtitkár. A MÁV és a Volán összehangolásához nem kell közös szervezet, egy-három év múlva várhatjuk az egységes menetrendet. A közbeszerzéseink pedig így működnek mindenhol a világban, ahogy az se ördögtől való, ha egy baloldali kormány alatt egy baloldali párthoz kötődő ember lesz a magyar műtrágyagyártás sokszoros milliárdosa.

2016. február 09.

Az autóbuszos közösségi közlekedésben érintett agglomerációs települések vezetőivel és országgyűlési képviselővel egyeztetett Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára 2016. február 8-án, Gyálon.

2015. október 02.

Fónagy János államtitkár szerint kiemelten fontos, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér az ország legtöbb pontjáról megbízhatóan megközelíthető legyen, ezért is fontos az országos vasúti hálózatba való bekötése.

2015. szeptember 16.

Az állami vagyon költségtakarékos, értékmegőrző felhasználása mellett a magyar kormány kulcsfontosságúnak tartja a közös tulajdon hatékony, gyors értékesítését, ezért a vagyontörvény módosításával lehetővé tette, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. elindítsa elektronikus árverési portálját – mondta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára az e-licit felület ünnepélyes átadásán.

2015. augusztus 24.

2015. augusztus 20-án újra elindul a vasúti forgalom az esztergomi vonal teljes 53 km-es szakaszán a Nyugati pályaudvar és Esztergom között. Augusztus 31-től óránként két vonatpár közlekedik, a legkedvezőbb gyorsított járatok esetében 17 perces menetidő csökkenés lesz.

fidesz.hu kormany.hu hegyvidek.hu masodikkerulet.hu