Budapest, 3. számú választókerület képviselőjelöltje
Hírek
2015. február 26.
Interjú
2015. február 10.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium elsősorban a jogalkotási tevékenység előkészítésében, illetve a mindennapi munkában számít a stratégiai partnerek tapasztalataira - mondta Fónagy János, az NFM parlamenti államtitkára kedden Budapesten, amikor újabb 6 partnerrel írt alá stratégiai megállapodást. Ezzel 25 szervezetre nőtt az együttműködés intézményes kerete.

2015. január 28.

Fónagy János az ATV Egyenes Beszéd című műsorában

2014. szeptember 17.

Az Európai Mobilitási Hét keretében megrendezett Magyar Elektromobilitás Napján elektromosautó-tesztvezetéssel és kiállítással egybekötött sajtótájékoztatón adták át a Hegyvidéki Önkormányzat számára Budapest első városüzemeltetési célokat szolgáló elektromos autóját. A sajtótájékoztatón Glattfelder Béla, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságszabályozásért felelős államtitkára és dr. Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára a magyarországi elektromobilitásról, a Jedlik Ányos Program aktuális állásáról, Pokorni Zoltán polgármester a Hegyvidék zöld programjáról adott tájékoztatást.

2014. szeptember 06.

Magyarország versenyképessége és energiabiztonsága szempontjából kulcskérdés, milyen mértékben sikerül kiaknázni a megújuló forrásokban rejlő lehetőségeket - jelentette ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára pénteken a Hidasháti Mezőgazdasági Zrt. békési telephelyén épült biogáz üzemének ünnepélyes átadásán.

2014. augusztus 25.

Önkormányzat 2014. A százezernél több lakosú települések esetében legalább ötszáz aláírás kell a polgármesterjelöltséghez

2014. augusztus 22.
A vidék gazdasági teljesítménye alapvetően a mikro-, kis- és közepes vállalkozásokon (kkv) múlik - jelentette ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára pénteken Hajdúdorogon.
2014. június 19.
A Fidesz budapesti kerületi polgármesterjelöltjeiről tárgyalt szerdán a párt önkormányzati választási egyeztető bizottsága.
fidesz.hu kormany.hu hegyvidek.hu masodikkerulet.hu