Budapest, 3. számú választókerület képviselőjelöltje
Hírek
2014. június 19.
Már tárgyalt a kormány a nonprofit közműszolgáltatásról – erről a fejlesztési tárca államtitkára beszélt parlamenti felszólalásában.
2014. április 17.
2014. április 10.

A főváros közösségi közlekedésének fejlesztését és a rezsicsökkentés kiterjesztését a gazdasági szereplőkre, ezeket tartja legfontosabb feladatának Fónagy János (Fidesz–KDNP), aki Budapest 3-as számú egyéni választókerületének győzteseként a főváros XII. kerületének és a II. kerület egy részének képviselője lesz az új parlamentben.

2014. április 02.

 

Budapest, 2014. április 1., kedd (MTI) - A Fidesz szerint a kormány az elmúlt négy évben jelentősen javított az ország energiabiztonságán

2014. március 14.
2014. március 13.

Csütörtökön reggel megkezdődött a Margit körúton álló volt Ipari Minisztérium bontása. Halmai Zoltán, a beruházást végző Millenáris Széllkapu Nonprofit Kft. ügyvezetője az MTI-nek elmondta, hogy először kibontják a homlokzatból az alumínium függönyfalakat, a belső nyílászárókat és az elektromos vezetékeket.

2014. március 05.

A kormány a mai ülésén tárgyalt a rezsicsökkentéssel kapcsolatos további lépésekről. Döntött arról, hogy a lakosság a civil szervezetek, az önkormányzatok és a vállalkozások számára a teljesítménybővítés, a fejlesztési hozzájárulás, a hálózat bővítés, csatlakozás, bekötés, mérőhely kialakítással kapcsolatos területeken, a méltányos tehermegosztást tűzi ki célul.

fidesz.hu kormany.hu hegyvidek.hu masodikkerulet.hu