Budapest, 3. számú választókerület képviselőjelöltje
Hírek
2014. március 05.

Kétszáz új munkahelyet teremt a MÁV saját fejlesztésű IC-kocsijának gyártása, a beszállítói oldalon pedig további 200-250 embernek adhat munkát.

2014. február 27.

2014. február 25.

A kormány komolyan gondolja a bányászat újbóli beindítását a Mecsekben. A szénvagyont az energiastratégia fontos részének tekinti, amit az energiaköltségek pillanatnyi árai is igazolnak – nyilatkozta Fónagy János, a fejlesztési tárca államtitkára. Baranyában már készülnek arra, hogy ismét beindulhat a termelés. Megalakult a Mecseki Bányászati Klaszter és a múlt héten meghirdették a vájárképzés elindítását is, amire a határon túlról is várják a fiatalok jelentkezését.

2014. február 20.

A zord időjárás ellenére is többen ellátogattak a Városmajorba február 19-én, hogy aláírásukkal támogassák Magyarország megújulásának programját. Fónagy János képviselőjelölt láthatóan nagyon jól érezte magát jelölő körzetének lakói között, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kiskörűről a városmajori piacra érkezett kistermelőkkel való találkozás pedig vidám színfoltja volt ennek az esős szerdai napnak. Fónagy János élményei, gondolatai az „Úgy gondolom” fülre kattintva érhetők el.

2014. február 06.

A magyar tulajdonjog visszaállítása kiemelt cél, hogy a hazai ellátásról ne külföldi felek állapodjanak meg egymás között - mondta Fónagy János, a Csepelen tartott rezsifórumon.

2014. február 04.

Az eddigi rezsicsökkentésnek köszönhetően az energiaárak és a családok teherviselése szempontjából európai összehasonlításban már a „derékhadhoz” tartozunk - mondta Fónagy János.

2014. január 29.

A 2014. évi országyűlési választásokkal kapcsolatos információk

fidesz.hu kormany.hu hegyvidek.hu masodikkerulet.hu